Kager


Marus Chocolatier tilbyder også unikke kager til dit bryllup, barnedåb, fødselsdag eller enhver anden lejlighed, hvor kagen skal være "prikken over i'et". Jeg har flere års erfaring som konditor og dessertchef på adskillige restauranter, hvor jeg bl.a. har leveret individuelt tilpassede kager til alle slags fester. Du kan derfor trygt regne med en unik oplevelse, hver gang du bestiller en kage fra Marus Chocolatier.

Jeg laver primært moussekager, med mulighed for forskellig slags glaze eller velvet som overtræk. Jeg arbejder til gengæld ikke med fondant, da jeg ikke synes det giver den optimale smag. Og smagen går jeg aldrig på kompromis med! I stedet bruger jeg chokolade til at lave pynt, figurer og andre detaljer.

Jeg har flere gennemprøvede smagskombinationer og forslag til kagerne, men vi kan altid snakke om særlige ønsker. Udseende og pynt bliver også tilpasset individuelt. 

Minimumbestilling er til seks personer og prisen er 75 kr pr. person. Prisen inkluderer simpel pynt, f.eks. navn/tekst, bær, kyskager, chokoladeperler o.l. Ekstra pynt, f.eks chokoladeblomster, figurer o.l. er muligt og prisen aftales individuelt, efter mængden af arbejde.

Skal Marus Chocolatier levere din næste kage til en særlig lejlighed? Så skriv til mig på kontakt@marus.dk og lad os drøfte den perfekte kage til netop dig.